Nu har jag en lokal!

Jag kommer till en början hålla mina yogaklasser i ”Bergalokalen”, Berga Folkets hus i Hallstahammar.

På söndagar hålls klasser som är cirka 60 minuter – ibland lite kortare och ibland lite längre! Ni hittar exakta datum för varje klass i kalendern. Det kommer en flik där jag kommer förklara mina olika yogastilar som jag erbjuder.

Varmt välkomna att yoga tillsammans med mig!

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ikväll 30/6 är det premiär för yoga utomhus på gräsmattan på Skantzen i Hallstahammar! 🌞 Vid dåligt väder är vi i Carmenladan på Skantzenområdet. Håll koll i kalendern för vilka torsdagar vi är på Sk

I kalendern kan ni se vilka exakta datum jag kommer hålla i yoga samt vilken yogastil det blir. Yogastilarna kommer beskrivas i en egen flik inom kort! Jag har stående träning på söndagar men sedan ko